15
feb
08.00 - 10.00
Svenska Fönster Arena Edsbyn
Visa på karta
Slutdatumet för det här evenemanget har passerat.

Vägen In, Kafé Kuben Svenska Fönster Arena

En viktig del i Edsbyhjärtats samhällsengagemang är det samarbete Edsbyns IF Bandy har tillsammans med Arbetsförmedlingen och Brynäs IF som syftar till att sänka ungdomsarbetslösheten i vårt län.

Vi har vid två tidigare tillfällen arrangerat Vägen In och under vecka sju kommer vi återigen att arrangera en träff där arbetslösa ungdomar möter er företagare med förhoppningen om att öppna upp för praktikplatser!

Vi samordnar en speed-date där ni som arbetsgivare möter arbetssökande ungdomar för korta intervjuer. Vårt mål är att ungdomarna ska komma ut i en 3 månaders praktik, som är en väg för ungdomar att få en första rad på sitt CV och knyta kontakter för att komma in i arbetslivet eller ta steget till vidareutbildning.

OBS! Det är inget krav att ta emot en praktikant utan för dessa arbetslösa ungdomar är det en merit att bara ha fått träffa er företagare. Så även om ni inte har möjlighet att ta emot en praktikant, kom och visa upp ert företag ändå.

Fredag 15 februari kl 08.00 - 10.00 på Kafé Kuben arrangerar vi Vägen in i Edsbyn.

Vår speed-date är en av många denna vecka. Vi samarbetar med Brynäs IFs sociala verksamhet En bra start, där vi tillsammans med idrottsföreningar i Gävleborg och våra starka partnernätverk ska sänka ungdomsarbetslösheten i hela länet.

Anmälan:

Vi hoppas att du och ditt företag är engagerade och kommer att delta, anmäl dig direkt till: thomas.martens@bandybyn.se eller via telefon 070-234 15 73.


thomas.martens@bandybyn.se

070-234 15 73