17
apr
19.00 - 20.30
Svenska Fönster Arena Edsbyn
Visa på karta
Slutdatumet för det här evenemanget har passerat.

Ullungen runt 2019

Starta löparsäsongen i det anrika loppet Ullungen runt! Detta är en ett löparrangemang med härlig gemenskap under de allra enklaste formerna.

🏃‍♀️🏃‍♂️Om Ullungen runt:
Det finns två distanser att välja mellan - 8,6 kilometer eller tre kilometer. Den längre banan går ett varv runt sjön Ullungen. Deltagarna på den korta banan springer inledningsvis samma banan som löparna på den längre banan - men vänder runt en funktionär efter 1,5 kilometer och springer samma väg tillbaka.
🏁Gemensam start och mål sker vid Svenska Fönster Arena där deltagarna har tillgång till omklädningsrum och dusch.

💷Anmälan sker på plats och kostar 80 kronor.
Då Ullungen runt ingår i Löparserien som arrangeras av föreningar i Hälsinglands Friidrottsförbund faktureras föreningsanslutna medlemmars startavgift till deras förening. Alla som inte är med i någon förening betalar kontant.
📱Mer om Löparserien finns att läsa här: https://idrottonline.se/EdsbynsIFFriidrott-Friidrott/Nyheter/Egnanyheter/loparserien2019länk till annan webbplats

👥Vilka kan vara med?
Alla som klarar distanserna och att springa på trafikerade vägar. Vill du delta utan tidtagning så är det helt okej. Säg bara till vid anmälan.

💙❤️ Vilka är arrangörerna?
Edsbyns IF Friidrott är en förening med stort hjärta som ägnar sig åt långdistanslöpning. Vi är omkring 75 medlemmar av vilka många brukar delta i motionslopp i framförallt Hälsingland.
Varje år arrangerar vi två lopp i Löparserien i Hälsingland, barnloppen Alftaracet och Edsbyracet, samt Hälsingegårdarsstafetten (tillsammans med Alfta ÖSA OK). Till oss är alla välkomna. Hos oss värderas en schysst attityd mycket högre än snabba fötter.

Anmälan sker på plats och kostar 80 kronor.

Edsbyns IF Friidrott