Midnattsäventyr

Dag 23

Fredrik, Marlene & Alvin bjöd in oss för en sommarkväll hos sig med upptäcktsfärd med fyrhjulingar som grädden på moset.. och vårt svar var såklart - Ja!

Många svalkande dopp senare tände vi grillen och njöt en härlig måltid med våra vänner.

När solen smög sig ner över horisonten laddade vi fyrhjulingarna med fika och oss själva, och gav oss sen iväg på ännu ett midnattsäventyr.


 

Wow, vilken känsla det är att cruisa över några av de hundratals grusvägar som sprider sig genom de djupa skogarna här i kommunen. Hitta småvägar och navigera runt träd, hitta utsiktspunkter och åkrar där eventuellt vilt kunde kika fram. Med vinden genom håret, och dammet likaså, njöt vi av den lugna men också spännande känslan som natten kan ge en.

 

Vi hade alla, och har fortfarande, stora leenden, och det är verkligen en upplevelse man kommer att minnas och värmas av många år framöver.

Edsbyn & Alfta Turistbyrå
Hälsingegård Ol-Anders
Besökscenter
Runemovägen 6
822 92 Alfta

tfn: 0271-577 77

e-post tourism@ovanaker.se

Under 4 veckor i juni och juli besökte äventyrarna Indiana, Forrest, Bird och Loo Ovanåkers kommun.

Under dessa sidor kan du följa deras äventyr hos oss och förhoppningsvis få tips på vad du själv kan göra. Texter och bilder är deras egna och alla upplevelser är sett ur deras perspektiv. Ovanåkers kommun ansvarar inte för texternas innehåll.