ForRest

Dag 19, 20 och 21

Vart äventyret tar en..

Nu har äventyret tagit oss till en lugn och harmonisk plats mitt ute i kommunens skogar, där man hör vattnet porla nere i bäcken, vinden svepa förbi genom tallarnas mjuka toppar och en flugas vingslag som lockats av grillens goda dofter. Inga andra ljud, varken en väg, fabrik, el eller människa - i naturens naturliga tillvaro. Här har vi fått möjligheten att bo ett par dagar - i ForRest, ett hus som Lena med hjälp av hennes familj byggt helt från grunden och är helt off-grid. Ett paradis som gömmer sig, men de som hittar har hittat en skatt. En utmärkt plats för all sorts ro för att landa i sig själv och sin tillvaro.

ForRest

 

Idag har vi spenderat hela dagen på den magiska platsen ForRest. Efter att ha sovit ut vaknade vi av att solen välkomnade oss in denna dag. Vi har fikat ute på terrassen, tagit ett dopp i bäcken, legat och läst, cyklat en liten sväng på de små vägarna och njutit av det 32° gradiga landskapet.

Man blir lugn av att vara här. Takten sjunker och likaså press och stress. Man kan släppa det och slappna av helt enkelt. Mindfulness för kropp & själ.

Snart ska den vedeldade ugnen tändas och pizzan läggas i för gräddning för ännu en härlig måltid i kvällssolen.

Utekök ForRest
Pizza forrest

 

Verkligen hemester..

Igår avslutade vi kvällen med en eld, och bäcken rinnandes i bakgrunden. Efter en svettig natt var det en helt perfekt dag för ett morgondopp, för att sen hoppa in i de varma bilarna och åka ut på de dammiga vägarna.. Nu är vår vistelse på härliga ForRest slut. 3 underbara dagar av lugn och njutning. Ett stort, stort tack till Lena @forrest.lifelänk till annan webbplats för dessa dagar. Nu är det öppet för bokningar igen 👌🏻

Synd att åka men skönt att komma hem till Alfta Camping igen

Edsbyn & Alfta Turistbyrå
Hälsingegård Ol-Anders
Besökscenter
Runemovägen 6
822 92 Alfta

tfn: 0271-577 77

e-post tourism@ovanaker.se

Under 4 veckor i juni och juli besökte äventyrarna Indiana, Forrest, Bird och Loo Ovanåkers kommun.

Under dessa sidor kan du följa deras äventyr hos oss och förhoppningsvis få tips på vad du själv kan göra. Texter och bilder är deras egna och alla upplevelser är sett ur deras perspektiv. Ovanåkers kommun ansvarar inte för texternas innehåll.