Stugor - Per-Ols Fäbod

Hyr en egen fäbodvall med avskilt läge i de djupaste Hälsingeskogarna!

Fäboden som ligger på Alfta Finnskog, i närheten av den lilla byn Skräddrarbo, erbjuder dig som uppskattar lugnet, stillheten och närhet till naturen en unik semesterupplevelse. Per-Ols fäbodar består av två stugor med totalt 7 bäddar samt en separat bastubyggnad.
Vallstugan
Den gamla Vallstugan med sin rustika charm har 5 bäddar på övre plan och på nedre plan ett fullt fungerande kök för enklare matlagning och ett mindre vardagsrum med öppen spis.
Storstugan
Den ombyggda ladan ”storstugan” är lite modernare i sitt uttryck och har ett modernt och välutrustat kök med stor matplats, sovloft med två bäddar samt badrum med dusch och en generös veranda med utsikt över den lilla tjärnen och de blånande bergen.

Mer om boendet
Vid tjärnen har ni tillgång till den vedeldade bastun! Bastubyggnaden erbjuder förutom bastu och tvättrum en stor och generös relaxavdelning. Vi är övertygade om att det är här ni kommer att tillbringa många timmar med att basta och samtala över dagens eller kommande dagars upplevelser. Behöver man svalka av sig så är det bara att ta ett dopp direkt i tjärnen från badbryggan!

Tjärnen är även hemvist för familjen ”Lom”, de kommer att sakta att glida runt på vattenytan för att ibland försvinna ned i djupet för att söka föda. Ni kommer naturligtvis också att då och då få höra deras ”trollska” rop över nejden, en fantastisk upplevelse bara det!

På gångavstånd från stugan ligger sjön Mållången med sin fina badplats och härliga sandstrand (Esa-näset) och som dessutom erbjuder bra fiskemöjligheter.

I Edsbyn som är närmsta tätort (24 km) finns restauranger, badhus, systembolag, bibliotek, och shopping.Per-Ols fäbodar
Skräddrabo, Ovanåkerlänk till annan webbplats

+ 46 070 378 50 50, Rolf
+46 070 636 01 96, Ingrid

cottageinhalsingland@gmail.com

stugaifreluga.se/per-ols-fabodar/länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster