Hälsingegård Hisved

Här möts väggmålningar, timmerväggar samt breda golvplankor i vacker hälsingemiljö tillsammans med ny teknik, Wi-Fi och modernt inrett badrum samt kök.

Gården är från mitten av 1800-talet och vi bedriver jordbruk med nötdjur, grisar höns och tre katter.

Vi erbjuder bo på Hälsingegård eller längre tids boende med självhushåll i vår bryggstuga byggd på 1840-talet. I huset finns två sovrum med två sängplatser i varje rum, totalt 4 sängplatser. Är ni ett större sällskap kan vi ställa in extra sängar.

I boendet ingår frukost, sänglinne, handduk och en guidning av gården. Frukosten dukar du själv fram när du önskar. Tillgång till gemensamt kök, toalett från 1993 med dusch och tvättmaskin samt tv-rum.

Köket, badrummet och tv-rummet är tillsammans med gratis Wi-Fi anpassade till dagens bekvämligheter samtidigt som 1800 talets livsmiljö speglas i sovrum, festsal och hallar.

På markplan finns ett stort kök som är utrustad med en klassisk gammal bakugn och används som bakstuga när stugan inte är uthyrd.

Du har fri tillgång till kaffe/te och möjlighet att laga mat.
Meddela eventuella allergier i samband med bokning.

Utomhus finns en stor gräsmatta som passar perfekt för somriga lekar, ett utekök med trädgårdsmöbler och grill. Sandlåda och lekstuga för barnen finns också.

300 meter från gården rinner Hässjaån som har ett fint fiskevatten med bland annat gädda, aborre och en och annan harr. Båt finns för uthyrning.

N. Långhed 1312,
822 92 Alfta

+46 070 526 89 49

Dubbelrum, vuxen:
1 190 kr/rum och dygn
5 000 kr/vecka
Barn under 15 år:
250 kr/dygn

Tillval:
Sänglinne och handdukar:
50 kr/person
Städning:
från 950 kr

kersti@hisved.se

halsingegard.hisved.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster