På grund av Covid-19 är vandrarhemmet på Alfta Camping stängt. Campingen och stugorna öppet 1 juni - 31 augusti.

Alfta Camping

En härlig campingplats alldeles vid stranden av Voxnan och med bara några minuters promenad till butiker och service i Alfta.

Alfta Camping öppet 1 juni – 31 augusti 2020

Vår natursköna camping ligger vackert belägen vid älven Voxnan. Den ligger centralt i Alfta med gångavstånd till badplats, lekplats, beachvolleyplan, fiskevatten, motionsspår, butiker och serveringar.
Här ligger även Forsparken - en folkpark där det ordnas aktiviteter på sommaren som till exempel hundutställningar, dans, underhållning med mera. Intill Alfta Camping finns två idrottsanläggningar Alfta Ishall och Alfta Tennishall.

Så hanterar vi Covid-19 på Alfta Camping:

Våra gästers trygghet är det allra viktigaste för oss och vi tar den här situationen på mycket stort allvar. Vi följer direktiven från regeringen och Folkhälsomyndigheten och håller oss uppdaterade om det rådande läget och alla utvecklingar.

Camping
Du som kommer till oss med eget boende i form av husvagn, husbil eller tält kontrollerar själv din närmiljö. Campingen har gott om utrymme för att varje ekipage ska känna att de kan hålla tryggt avstånd till omgivningen.

Stugor
För dig som bor i stuga innebär det att du har en egen boende yta. Vi har infört nya städrutiner och städar alla stugor mellan varje gäst. I möjligaste mån låter vi stugorna stå tomma mellan bokningarna.

Servicebyggnader
Våra servicebyggnader städas flera gånger dagligen och dessutom desinficerar vi specifika ytor såsom handtag och spolknappar. Alla toaletter är utrustade med tvål och pappershanddukar.

Reception
Receptionen är utrustad med plexiglasskydd för våra gäster och personalens säkerhet.
Vi ber er hålla avstånd till andra gäster samt till personalen.

Diskning
Vi ger våra gäster möjligheten att diska ensam i ett separat diskrum eller utomhus. Vi har inga allmänna diskredskap för att minimera risken för smittspridning. I receptionen finns diskborste, disksvamp och trasor till försäljning för den som önskar.

Matlagning
Vi har inget gemensamt utrymme för matlagning längre. Vi erbjuder kokplattor för utlåning för den som önskar möjlighet till enklare matlagning

Personal
Personalen stannar hemma vid förkylning med halsont, feber eller hosta, även vid lindrigare symptom och vi är extra noggranna med vår handhygien.

Alfta Camping erbjuder:

Tältplatser 100 kr/dygn.

24 uppställningsplatser för husvagn och husbil. Pris 250 kr inkl el/dygn.

5 stycken campingstugor:

  • En 2-bäddsstuga pris 300 kr per natt
  • En 4-bäddsstuga pris 400 kr per natt
  • Tre 3-bäddsstugor pris 400 kr per natt

Stugorna är enkelt utrustade med kylskåp och vattenkokare. Täcke och kudde finns, ta med eget sänglinne.

I våra servicebyggnader finns tillgång till diskrum, dusch, toalett samt latrintömning. Husdjur är tillåtna i stugorna och på campingen

Receptionen är bemannad kl 15.00-18.00. Incheckning andra tider sker efter överenskommelse. Utcheckning senast kl. 11.00. Hos oss kan ni kan betala med Swish och Bankkort.

Bokningsförfrågan

Vad vill du boka? * (obligatorisk)
Vad vill du boka?


Om du vill boka flera platser, ange antal här.
Incheckning * (obligatorisk)
Incheckning
Utcheckning * (obligatorisk)
Utcheckning

Forsparksvägen 24
822 31 Alfta 

Visa på kartalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

0271-577 78
alftacamping@ovanaker.se